fotobewerking
fotografie.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Fotobewerking

 • De fotohersteller
  Oude half vergane foto\'s van dierbaren? Geen probleem, wij knappen deze foto\'s voor u op! Zie de voorbeelden op onze website. Wat is het verschil tussen een aardige foto en een blikvanger bij u aan de muur? Wij laten u het graag zien. Stuur ons uw foto en wij maken er een \'plaatje\' van. Krijgt u de mensen niet makkelijk bij elkaar voor een familieportret? Laat ons een fotocollage maken van uw familie en vrienden. Op de website staan voorbeelden. Uw fotoarchief veilig stellen? Laat uw foto\'s door ons professioneel scannen en opknappen. Wij maken zoveel afdrukken als u wilt, zodat u ze kunt uitdelen aan familie en vrienden. Heeft u alleen nog een klein fotootje van uw dierbare geliefde? Wij maken een vergroting voor u. Al onze diensten kunnen we uitvoeren vanaf: foto\'s, dia\'s en negatieven.
  http://www.fotohersteller.nl/
 • Marco fotografie content?id=2
  Op deze site kunt u een cursus photoshop of otografie downloaden
  http://www.marco-fotografie.nl/content?id=2
 • Misverstanden over dpi
  Uitleg over: dpi en afdrukken (waarom 300 dpi?), dpi en web (72 dpi? Nee), EXIF en dpi (onzingetal), dpi en photoshop (wanneer resamplen), camera en MP, dpi en scannen, resolutie, dots per inch, enz.
  http://www.dpiphoto.eu/dpi2.htm
 • Photoshop fotobewerking
  Flyers, leaflets, mailings, posters, briefpapier, logo\\\\\\\'s, visitekaartjes, brochures, advertenties, tickets, displays, DTP, opmaak, fotografie en fotobewerking en meer... U bent bij mij aan het juiste adres voor het vormgeven en opmaken van allerhande drukwerk. Heeft u zelf al een ontwerp of idee, maar (nog) niemand om het uit te werken en/of drukklaar te maken? Bestaand of nog te ontwikkelen drukwerk... ik bied een pakket aan diensten en oplossingen! Grafisch Alkmaar - grafische vormgeving - DTP ontwerp - desktop publishing - grafische opmaak - fotobewerking - fotografie - grafisch ontwerp - allerhande drukwerk
  http://www.grafischalkmaar.nl

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Fotobewerking